LL Lucky Games AB (publ): Bolagets VD Calvin Lim Eng Kiat förvärvar och avyttrar aktier

Bolagets VD Calvin Lim Eng Kiat har den 11 mars 2024 förvärvat aktier i LL Lucky Games AB (publ) (”Bolaget” eller "Lucky Games") och därmed utlöst skyldighet till budplikt. Samtidigt har Calvin Lim Eng Kiat idag, den 12 mars 2024, avyttrat aktier och därmed uteslutit behovet av budpliktsbud.

Den 11 mars 2024 förvärvade Calvin Lim Eng Kiat 26 714 714 aktier till ett pris per aktie om 0,3 SEK i Lucky Games och utlöste därmed budplikt enligt de svenska Takeover-reglerna för vissa handelsplattformar ("Takeover-reglerna"). Efter förvärvet innehar Calvin Lim Eng Kiat cirka 34,1 procent av aktierna i Lucky Games.

Förvärvet utlöser budplikt, vilket innebär att Calvin Lim Eng Kiat är skyldig att inom fyra veckor från förvärvet meddela ett obligatoriskt bud på resterande aktier i Lucky Games, alternativt avyttra så många aktier att aktieinnehavet representerar mindre än tre tiondelar av rösterna för samtliga aktier i Lucky Games.

Eftersom Calvin Lim Eng Kiat idag har avyttrat 5 800 000 aktier i Lucky Games upphör dock kravet på budplikt. Calvin Lim Eng Kiats innehav i Lucky Games uppgår efter avyttringen till cirka 29 procent av aktierna och rösterna. I enlighet med Takeover-reglerna har därmed skyldigheten till budplikt upphört.

Viktig information
Detta pressmeddelande är inte ett erbjudande om att förvärva aktier. Den vars aktieinnehav understiger gränsen för budplikt om 30 procent av rösterna i ett bolag, vilket har aktier upptagna till handel på en handelsplattform och där gränsen för budplikt har bortfallit, måste enligt III.5 i Takeover-regler för vissa handelsplattformar - utfärdade av Kollegiet för svensk bolagsstyrning per den 1 januari 2021 - offentliggöra att budplikten har bortfallit. Detta pressmeddelande utgör ett sådant offentliggörande.

Datum 2024-03-12, kl 18:25
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!