LL Lucky Games AB (publ) beviljas tillstånd av Spelinspektionen för att tillverka, tillhandahålla, installera och ändra spelprogramvara

Den svenska spelstudion LL Lucky Games AB (”Bolaget”) meddelar att Spelinspektionen i Sverige beviljar Bolagets dotterbolag Lady Luck Games Ltd, tillstånd att tillverka, tillhandahålla, installera och ändra sådan spelprogramvara som används vid tillhandahållande av onlinespel.

Lady Luck Games Ltd har ansökt om tillstånd för spelprogramvara som används vid tillhandahållande av onlinespel enligt 7 kap. eller 8 kap. spellagen. Mot bakgrund av vad som framgår av ansökan bedömer Spelinspektionen att det kan antas att Lady Luck Games Ltd kommer att bedriva verksamheten i enlighet med lagar och andra författningar på området. Tillståndet gäller från och med den 18 juli 2023 till och med den 17 juli 2028.

”Vi är mycket glada och stolta över att Spelinspektionen har beviljat detta viktiga tillstånd. Det är ett stort steg framåt för oss och ett tydligt bevis på att vi levererar högkvalitativa produkter inom spelindustrin. Vi ser fram emot att utveckla relationen med våra kunder i Sverige och erbjuda alla spelare en utmärkt spelupplevelse”, säger Mads Jørgensen, medgrundare och VD för LL Lucky Games AB.

Datum 2023-07-18, kl 13:35
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!