LIDDS tillkännager att samarbetsavtalet med Johnson & Johnson Enterprise Innovation Inc. avslutas

MAR

UPPSALA, SVERIGE – LIDDS AB (publ) tillkännager idag att bolaget avslutat det pågående samarbetsavtalet med Johnson & Johnson Enterprise Innovation Inc efter att alla aktiviteter slutförts och slutrapport har levererats.

Efter det senaste mötet för den gemensamma forskningskommittén för LIDDS och J&J, där LIDDS levererade en slutrapport över samarbetet, har Johnson & Johnson Enterprise Innovation Inc nu kommunicerat sitt beslut att inte fortsätta utvecklingsaktiviteterna ytterligare. Samarbetet påbörjades 2021 med målet att utveckla en onkologiprodukt baserat på NanoZolid®-teknologin för en icke tillkännagiven indikation.

“Det har varit ett nöje att samarbeta med J&J, och det arbete vi utfört med Johnson & Johnson Enterprise Innovation har bidragit till utökad förståelse för NanoZolid®-teknologin” säger Matthew Lindon, Chief Scientific Officer på LIDDS. “Vi kommer att ta många positiva lärdomar från detta arbete och vi är öppna för nya samarbeten i framtiden” fortsätter han.

Datum 2023-07-06, kl 22:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!