LIDDS deltar i LSX World Congress och ERLIG Therapeutic Oligo Symposium

UPPSALA, SVERIGE – LIDDS AB (publ) meddelar idag att bolaget kommer att delta i två viktiga events under de kommande veckorna. Det första, LSX World Congress, äger rum i London mellan den 3 och 4 maj 2023 och det andra, ELRIG Therapeutic Oligo and European Chemical Biology symposium, äger rum på AstraZeneca i Göteborg mellan den 9 och 11 maj 2023.

LIDDS VD Anders Månsson och CSO Matthew Lindon kommer att delta vid LSX World Congress, som fysiskt organiseras i London, Storbritannien. LSX-mötet är fokuserat på partnerskap, strategi och investeringar för ledande befattningshavare inom life science. Mötet erbjuder möjligheter till både samarbets- och partnerdiskussioner. LIDDS deltagande kommer att ske tillsammans med bolagets partner Alira Health för att driva pågående affärsutvecklingsprojekt framåt.

LIDDS CSO, Matthew Lindon kommer att delta i ELRIG Therapeutic Oligo and European Chemical Biology symposium, som äger rum på AstraZeneca i Göteborg, där han har antagits för att presentera en poster om LIDDS Nanoimod-projekt. Postern visar LIDDS arbete med att framgångsrikt formulera ett oligonukleotid-läkemedel med NanoZolid® och illustrerar det prekliniska arbete som tagit denna tillgång till kliniska fas I-studier.

Datum 2023-05-02, kl 09:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!