Learning 2 Sleep lägger ned dotterbolag

MAR

Learning 2 Sleep L2S AB försätter dotterbolaget Symbio Me Ab i konkurs

Under fredagen ansökte Learning 2 Sleep om att försätta dotterbolaget Symbio Me AB i konkurs. Orsaken är bristande omsättning och att man inte ser att bolaget kan bära sina egna kostnader framgent.

“Tyvärr har Symbio Me - trots stora ansträngningar och investeringar från moderbolagets sida - inte kunnat leva upp till de förväntningar vi haft på bolaget. Just nu arbetar vi aktivt med vår kostnadsmassa i moderbolaget och att i det läget fortsätta finansiera verksamheten i Symbio Me var helt enkelt inte hållbart. Verksamheten har under hösten haft en nästintill obefintlig omsättning och vi ser tyvärr ingen ljusning vid horisonten, därför tvingas vi till detta drastiska steg”, säger Micael Gustafsson VD i Learning 2 Sleep.

Vid tillfället för konkursen är Symbio Me värderat till 1 MSEK i Learning 2 Sleeps balansräkning, vilket kommer att påverka Bolagets resultat i Q4, däremot påverkar det inte kassaflödet.

Konkursen kommer att hanteras av Johan Klåvus vid Trädgårdh Advokatfirma i Malmö.

Datum 2023-12-22, kl 16:25
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!