Kvix AB (publ) utökar rörelsekredit med huvudägare

MARKN.

Kvix AB har utökat sin befintliga rörelsekredit med bolagets huvudägare JT Invest i Umeå AB. Den tidigare överenskomna krediten på 5 MSEK har utökats till totalt 8 MSEK. Detta för att ytterligare stärka Kvix AB:s finansiella ställning och stödja pågående affärsinitiativ.

Denna överenskommelse om ökad rörelsekredit fortsätter erbjudas på marknadsmässiga villkor. Den ökade kreditgränsen på totalt 8 MSEK kommer fortsätta löpa med samma ränta om 5% för den del som utnyttjas, vilket bibehåller en fördelaktig finansieringslösning för Kvix AB.

“Utökningen av rörelsekrediten är ett viktigt steg för att säkerhetsställa att vi har nödvändiga resurser för att driva våra strategiska planer framåt. Det visar också på det fortsatta förtroendet och stödet från vår huvudägare”, säger Patrik Knutsson, vd för Kvix AB.
 

Datum 2023-11-23, kl 08:35
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!