Klaria Pharma Holding AB har till idag tillförts totalt 14 MSEK av en bryggfinansiering av totalt 15 MSEK

REG

Klaria har under våren intensifierat arbetet med att identifiera och teckna avtal med en eller flera partners för bolagets migränprodukt Sumatriptan Alginatfilm. Samtidigt fortgår processen med att erhålla marknadsgodkännande för produkten, och bolaget förväntar sig att erhålla marknadsgodkännanden på ett antal europeiska marknader under det andra halvåret 2024.

– Detta tillskott i bryggfinansieringen möjliggör fortsatt högt tempo i affärsutvecklingsarbetet i samarbeta med EY. Affärsutvecklingsarbetet gällande bolagets migränprodukt och dess godkännandeprocess följer tidplanen och förväntas avslutas under Q3 2024.

 Vi känner oss trygga med produktens potential på den globala migränmarknaden då erhållen data från det kliniska programmet överträffade våra förväntningar, och vi har erhållit en extern värdering av L.E.K. som uppskattar produktens peak sales till över 500 miljoner USD globalt, säger Klarias styrelseordförande Fredrik Hübinette.

Datum 2024-06-26, kl 15:42
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!