Unibet slår ett slag för damboxning med nytt ambassadöravtal

Kindred Group plcs (Kindred) flaggskeppsvarumärke, Unibet har tecknat ett 12-månaders sponsorskap med boxartrion Raven Chapman, Ellie Scotney och Nina Hughes och driver därmed Kindreds ambitiösa nya modell för sponsorskap vidare till damboxning. Chapman, som är kontrakterad av Frank Warrens Queensbury Promotions, är WBC International Champion. Scotney är en del av Shane McGuigans stall av boxare och blev nyligen IBF World Super-Bantamweight Champion efter en seger över Cherneka Johnson. Hughes har innehaft WBA Bantamweight-världstiteln sedan juli 2022. Avtalet är det största ambassadörsavtalet som ingåtts med aktiva kvinnliga boxare i Storbritannien och överträffar alla liknande kommersiella avtal som gjorts av ett brittiskt företag när det gäller löptid och värde.      

"Intresset för damboxning växer, och vi kände att det var avgörande för Kindred att öka vårt engagemang för sporten - och speciellt i dessa tre fantastiska boxare. Vi kunde inte valt tre mer passande ambassadörer för Kindred - de omfattar allt som är fantastiskt med boxning. Vi ser fram emot vad det kommande året kommer att föra med sig, och vi hoppas att Kindreds stöd hjälper dem att nå ännu större och bättre framgångar", säger Sam Mead, General Manager Kindred Group.

"Unibet har tydligt engagerat sig för damboxning, och det är spännande att vara en del av det. I våra samtal blev det tydligt att deras ambitioner för sporten överensstämmer med mina, och deras stöd kommer att vara ovärderlig för mig när min karriär utvecklas", säger Raven Chapman, WBC International Champion.

Kindreds sponsormodell fokuserar på att ansvarsfullt och hållbart bidra till idrottsorganisationer och de samhällen de verkar i. Kindred har investerat i lokalsamhällen och klubbar, inklusive initiativet #TeamTalk - ett projekt med utgångspunkt i mental hälsa som syftar till att erbjuda en 'trygg plats' för män att prata - projektet har fått stöd av personligheter som Wayne Rooney och Steven Gerrard.

Datum 2024-02-01, kl 11:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!