Kindred visar sitt engagemang för datasäkerhet genom att erhålla SOC 2-certifiering

Kindred Group plc:s (Kindred) flaggskeppsvarumärke Unibet har efter en rigorös revisionsprocess blivit tilldelad Service Organization Controls 2 (SOC 2) - Typ 2-certifiering i Ontario, där Unibet är en ledande leverantör av kasino- och sportbokprodukter. Revisionen utfördes av MNP LLP genom en holistisk och detaljerad oberoende bedömning av Unibets kontroller och praxis samt utvärdering av områden som datahantering, systemtillgänglighet, logiska och fysiska åtkomstkontroller, förändringshantering och riskbedömning. Därefter har MNP också bekräftat att Pala Interactive som förvaltar Unibets insamlade data och system i Ontario, uppfyller Trust Service Criteria för säkerhets- och processintegritetskrav.

"Vi är glada över att kunna meddela att slutföringen av SOC 2 (Typ 2)-revisionen genomfördes utan några anmärkningar. Denna prestation är ett bevis på vårt pågående engagemang för att tillhandahålla den högsta nivån av säkerhet till våra kunder. Det visar på vårt engagemang för att både möta samt överträffa branschens bästa praxis samtidigt som vi upprätthåller en hög nivå av förtroende och uppskattning för våra tjänster", säger Amanda Brewer, Country Manager Kanada, Kindred Group.

"Kindred har alltid jobbat mot att överträffa industristandarder för informationssäkerhet och integritet. Genom att värna vår operativa plattform och skydda kunddata tillhandahåller vi ett tryggt och säkert kommersiellt erbjudande till alla våra marknader. Vi är glada över att vår SOC 2-certifiering ger uttryck för vårt fortsatta engagemang för ett av Kindreds kärnvärden - We build on trust", säger Sören Thörnlund, Chief Technology Officer, Kindred Group.

Datum 2023-06-29, kl 10:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!