Kiliaro når 29 miljoner användare med Vodafone

Samarbetet innebär att Vodafone kommer att marknadsföra Kiliaro och Sosyopix via sina försäljnings- och marknadskanaler.

Samarbetet med Vodafone är en konsekvens av förvärvet av Sosyopix. Det finns en stark synergi mellan användarbasen hos telekommunikationsjätten och Kiliaro+Sosyopix B2C-modell. Detta markerar det första samarbetsprojektet som Sosyopix och Kiliaro kommer att genomföra tillsammans.

Detta samarbete stärker inte bara Kiliaros lista över partners, utan sätter tjänsten i direkt koppling till en global telekommunikationsjätte som Vodafone. VD Elie Komo uttrycker stor förväntan inför detta partnerskap, som ses som ännu en stark aktör i Kiliaros B2B-satsning. Vi tror att detta partnerskap har stor potential att leverera mervärde för vår nya satsning (Kiliaro by Sosyopix) och kommer att mynna ut till flertalet andra samarbeten, säger Elie.
 

Datum 2023-09-27, kl 08:30
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.