Pär Vennerström affärsenhetschef för JM Fastighetsutveckling

Affärsenhet Fastighetsutveckling är JMs enhet för utveckling av hyresrättsbostäder, vård- och omsorgsboende, kommersiella lokaler samt förvaltningsverksamheten JM@home. Pär Vennerström har lång erfarenhet av JM och arbete i JMs koncernledning, och har dessutom tidigare innehaft rollen som chef för affärsenhet Fastighetsutveckling. De båda affärsenheterna har därtill ett naturligt nära samarbete genom det geografiska fokuset på Stockholmsområdet. Förändringen innebär även att antalet medlemmar i koncernledningen reduceras från 11 till 10 personer.

 

- Jag är glad å bolagets vägnar att Pär axlar ansvaret för JMs affärsenhet Fastighetsutveckling. Hans omfattande erfarenhet av JM och vår affär innebär värdefull kontinuitet för verksamheten framåt. En koncernledning med färre deltagare, men med fortsatt intakt kompetens, är också ett steg i riktning mot ett effektivare ledningsarbete, säger vd och koncernchef Mikael Åslund.

Datum 2024-06-03, kl 08:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!