Kommuniké från extra bolagsstämma i iZafe Group AB

MARKN.

Extra bolagsstämman i iZafe Group AB, org. nr 556762–3391, ("Bolaget"), ägde rum idag den 21 december 2023.

Långsiktigt incitamentsprogram till vissa anställda

Vid extra bolagsstämman beslutades att godkänna styrelsens förslag till beslut om långsiktigt incitamentsprogram till vissa anställda.

Incitamentsprogrammet innefattar emission av högst 7 907 877 teckningsoptioner, jämt fördelade i tre olika serier A-C, vilka ger rätt att teckna sammanlagt 13 179 795 B-aktier i bolaget, vilket vid full tilldelning och teckning medför en utspädningseffekt om cirka 5% av antalet aktier i Bolaget och cirka 4,9 procent av antalet röster i Bolaget.

Teckning av B-aktier genom utnyttjande av teckningsoptionerna sker till kvotvärdet (0,20 kronor), dock förutsatt att aktiekursen för Bolagets B-aktie på Nasdaq First North Growth Market uppnår aktiekursmål baserade på volymvägd genomsnittskurs (VWAP) under de tio handelsdagar som föregår dagen för bolagsstämman. Om aktiekursmålet för respektive serie inte uppnås sker en väsentlig höjning av teckningskursen för B-aktier som medför att aktuell serie inte kommer att utnyttjas för teckning av aktier.

Teckningsoptioner av serie A och B ger rätt att teckna två B-aktier per teckningsoption, med teckningsoptioner av serie C ger rätt att teckna en B-aktie per teckningsoptioner.

Aktiekursmålen för serie A–C är uppgår till 250, 375 respektive 500 procent av VWAP under den aktuella perioden.

Deltagarna kommer att erhålla ett lika stort antal av teckningsoptioner av varje serie.

Överlåtelsen av teckningsoptioner till deltagarna kommer att ske till marknadsvärdet, fastställt enligt vedertagen värderingsmetod (Black & Scholes-modellen).

Deltagarna avses delvis kompenseras för kostnaden för förvärv av teckningsoptioner genom nettolönetillägg.

Datum 2023-12-21, kl 14:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!