iZafe Group och Atea Sverige ingår avtal med VGR inom välfärdsteknik

MAR

iZafe Group AB (”iZafe Group”) meddelar att avtalet med Västra Götalandsregionen (VGR) för leverans av Dosell läkemedelsautomater nu har ingåtts. Detta följer på tilldelningsbeslutet som kommunicerades tidigare, och omfattar 1 800 enheter, dock maximalt 2 250. Avtalet ägs av Atea Sverige AB.

Detta nya avtal, som sträcker sig till 2025 med möjlighet till förlängning till 2027, understryker iZafe Groups åtagande att förbättra självständigheten för hemtjänstens vårdtagare genom avancerad välfärdsteknik.

Ramavtalet omfattar läkemedelsrobotar från Dosell och har ett uppskattat värde på 42–52 miljoner kronor. Utöver VGR är 46 kommuner anslutna för avrop på avtalet.
 
"Genom undertecknandet av detta avtal tar vi ytterligare ett viktigt steg framåt i att erbjuda effektiva lösningar för medicinhantering. Vårt samarbete med Atea Sverige och det nytecknade avtalet med VGR markerar en milstolpe för oss inom sektorn för vård- och omsorgsteknologi", säger Anders Segerström, VD för iZafe Group.
 
Under avtalet kommer iZafe Group att tillhandahålla Dosell läkemedelsautomater till vårdtagare i VGR, med syfte att öka deras självständighet och säkerhet. "Vi är stolta över att genom våra innovativa produkter kunna bidra till förbättrad vårdkvalitet och effektivare medicinhantering", tillägger Segerström.

Datum 2023-11-23, kl 15:50
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!