Helsingborgs Stad avbryter upphandling – iZafe Group redo för ny chans i januari

MAR

iZafe Group AB (”iZafe Group”) meddelar att det tilldelningsbeslut som offentliggjordes den 8 december 2023, där iZafe Group vunnit i upphandlingen med Helsingborgs Stad för leverans av Dosell-läkemedelsautomater, nu har resulterat i att staden valt att avbryta processen. Detta beslut motiveras av identifierade brister i stadens upphandlingsdokument.

Förra pressmeddelandet publicerades den 8 december 2023 och meddelade att iZafe Group vunnit upphandlingen med en potentiell värdeomfattning på 5,5–13,8 MSEK för 150–400 Dosell-läkemedelsautomater. Tilldelningsbeslutet var inte rättsligt bindande.
Trots avbrottet är iZafe Group optimistiska och ser fram emot att återigen visa sin kompetens när upphandlingen återupptas.

"Det är beklagligt att upphandlingen avbrutits, men vi ser detta som en möjlighet att förbättra och fortsätta vår goda dialog med Helsingborgs Stad. Vi är redo att delta igen när upphandlingen beräknas återupptas i januari 2024", säger Anders Segerström, VD iZafe Group.

Datum 2023-12-15, kl 14:20
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!