ITAB tecknar avtal för leverans av inredning och kassadiskar till ledande modekedja i Europa

ITAB har tillsammans med kunden, en ledande europeisk modekedja, utvecklat en skräddarsydd lösning för kedjans butiker som täcker in såväl de moderna konsumenternas behov som förbättrade resultat och design för kunden. Enligt avtalet kommer ITAB att installera inredningar såsom hyllor och klädställningar, kassor, provrum och backoffice-utrustning för anställda i cirka 200 befintliga butiker och minst 50 nyetablerade butiker per år i Polen, Tjeckien och Slovenien samt potentiellt andra länder framöver.

"Vi är glada över att de lösningar vi utvecklar för detaljhandeln i syfte att förbättra försäljningen och effektiviteten i deras butiker uppmärksammas. Efter en omfattande upphandlingsprocess kom kunden fram till att ITAB är rätt partner för den framtida utvecklingen av kedjans butiker. Vi kommer att konsolidera en komplett butiksutrustning och leverera som en 'one-stop-shop'", säger Andréas Elgaard, VD & Koncernchef för ITAB-koncernen.

Det totala värdet av produkterna och andra tjänster enligt kontraktet uppskattas till cirka 16 MEUR under tre år.

 

Jönköping den 22 januari 2024

ITAB Shop Concept AB (publ)

 

Informationen lämnades för offentliggörande den 22 januari 2024 kl. 10:00 CET.

  

Datum 2024-01-22, kl 10:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!