ITAB levererar självutcheckningskassor till ledande dagligvarukedja i Europa

Tillsammans med kunden, en ledande europeisk dagligvarukedja, har ITAB utvecklat en skräddarsydd lösning för självutcheckning i kedjans butiker. I detta projekt kommer 7 200 självutcheckningskassor att rullas ut för kedjan i flera länder, inklusive Spanien, Nederländerna, Tjeckien, Österrike, Schweiz, Baltikum, Norden, Slovenien, Slovakien, Belgien och Tyskland. Den skräddarsydda lösningen som utvecklats av ITAB är enkel att installera och underhålla samt integrerar kundens hårdvara i en funktionell självutcheckningslösning – utformad för att erbjuda konsumenterna en sömlös kassaupplevelse.

”De effektiva och konkurrenskraftiga lösningar ITAB har utvecklat fortsätter att uppmärksammas av våra kunder och vi är mycket glada över att vårt framgångsrika samarbete med denna kund under många år utvidgas till att omfatta skräddarsydda självutcheckningslösningar. Vi kommer att fortsätta att gemensamt utforska ytterligare innovativa förbättringar för butikseffektivitet och konsumentupplevelse”, säger Andréas Elgaard, VD & Koncernchef för ITAB-koncernen.

Det totala värdet av produkterna och andra tjänster enligt kontraktet uppskattas till cirka 16 MEUR under 2024.

Jönköping den 17 januari 2024

ITAB Shop Concept AB (publ)

 

Informationen lämnades för offentliggörande den 17 januari 2024 kl. 10:00 CET.

  

Datum 2024-01-17, kl 10:00
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.