IR Holding Bidco Inc. påkallar tvångsinlösen och IRRAS ansöker om avnotering

REG

IR Holding Bidco Inc. (”IR Holding”) som innehar mer än 90 procent av aktierna och rösterna i IRRAS AB (publ) (”IRRAS”) har påkallat tvångsinlösen av resterande aktier i IRRAS.

Mot bakgrund av ovan har styrelsen för IRRAS beslutat om att ansöka om avnotering av IRRAS aktier från Nasdaq Stockholm. Sista dag för handel i aktien kommer att meddelas efter att IRRAS har lämnat in ansökan och fått besked från Nasdaq Stockholm.

Styrelsen för IRRAS har vidare, på begäran av IR Holding, beslutat att kalla till en extra bolagsstämma att hållas den 13 november 2023 för beslut om bland annat val av nya styrelseledamöter. Kallelsen kommer att offentliggöras genom separat pressmeddelande.
 

För mer information, kontakta:

Will Martin

VD

ir@irras.com

Mer information finns på www.irras.com.

Denna information är sådan som IRRAS är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-10-19 [08:30] CET.

Datum 2023-10-20, kl 00:01
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!