INVISIO erhåller en stor order på Intercom-systemet värd 230 MSEK och en beställning på radiosystem för fordon värd 235 MSEK

MAR

Huvuddelen av leveranserna är planerade att starta under andra kvartalet 2024 och beräknas avslutas under fjärde kvartalet 2024. Ordern innehåller även ett underhålls- och reservdelspaket som kommer att levereras under 2025 och 2026.

INVISIO har erhållit en beställning från en kund i Europa avseende INVISIO Intercom-system och det tillhörande personliga systemet

Merparten av leveranserna är planerade att starta under andra kvartalet 2024 och beräknas vara avslutade under fjärde kvartalet 2024. Ordern innebär även ett underhålls- och reservdelspaket som kommer att levereras under 2025 och 2026.

Dessutom kommer INVISIO att fungera som huvudentreprenör för hela kundens beställda kommunikationssystem som omfattar fordonsradio med installation och utbildning.

En betydande del av affären avser att INVISIO agerar som systemintegratör för fordonsradio från tredje part. För denna del erhåller bolaget en service-marginal. (mindre än 10 procents bruttomarginal).

”Detta är den största beställningen av Intercom-system vi har fått hittills. Jag ser detta som en bekräftelse på att våra lösningar uppfyller de mycket höga krav som våra användare har, som arbetar under de mest kritiska och utmanande förhållandena. Användare behöver en pålitlig lösning som är beprövad i skarpa situationer, vilket är fallet med INVISIOs system. Vi är stolta över att denna kund också anförtror oss ansvaret att fungera som en komplett systemintegratör för fordonslösningen som inkluderar radio”, säger Lars Højgård Hansen, INVISIO VD.

Datum 2024-03-12, kl 15:45
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!