Invent Medic bjuder in till presentation av bokslutskommuniké 1 januari - 31 december 2023

Invent Medics vd Anna Lindström kommer att kommentera bolagets bokslutskommuniké för 2023, samt ge en inblick i pågående och kommande aktiviteter för att ytterligare öka försäljningen i enlighet med bolagets planering för 2024. Under presentationen kan deltagare ställa frågor i frågelådan (Q&A). Frågorna besvaras efter hand och i mån av tid.

Den filmade presentationen genomförs som ett Teams-möte, och anmälan sker i förväg via länken längst ner i detta pressmeddelande. Alla som anmält sig kommer att få en länk till Teams-mötet via e-post strax innan presentationen börjar.

Presentationen blir även möjlig att se i efterhand via Invent Medics webbplats www.inventmedic.se från och med den 16 februari.

Anmäl dig till presentationen via denna länk: http://tinyurl.com/53rau659

Datum 2024-02-09, kl 08:30
Källa Cision
Bifogade filer
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet