Immunovia diskuterar användning av IMMray® PanCan-d med viktiga opinionsbildare den 3 maj 2023

LUND (SWEDEN) – LUND (SWEDEN)Immunovia (Nasdaq Stockholm: IMMNOV), diagnostikföretaget som har lanserat världens första test dedikerat till tidig upptäckt av bukspottkörtelcancer, meddelade idag att bolaget kommer att vara värd för en presentation och diskussion kring användningen av IMMray® PanCan-d med viktiga opinionsbildare den 3 maj 2023 kl. 16:00 CET (10:00 am ET).

Evenemanget kommer att innehålla två paneldiskussioner med viktiga opinionsbildare:

David Bakelman
VD
National Pancreas Foundation

Cheryl Meguid, DNP
Director of the Pancreatic Cancer High Risk Screening Clinic Regional Medical Director of Oncology Multidisciplinary Programs Multidisciplinary Clinic Coordinator for Pancreas and Biliary Disease
University of Colorado Anschutz Medical Campus

Rosario Ligresti, MD, FASGE
Division Chief, Gastroenterology
Academic Director of Gastroenterology
Hackensack University Medical Center


Immunovias ledningsgrupp kommer även att diskutera sin kommersialiseringsstrategi för IMMray® PanCan-d-testet i USA.

För mer information och för att anmäla dig till webbsändningen, klicka här.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Philipp Mathieu

Vd och koncernchef

philipp.mathieu@immunovia.com

 

Karin Almqvist Liwendahl

CFO

karin.almqvist.liwendahl@immunovia.com

+46 709 11 56 08

 

Om Immunovia  
Immunovia är ett diagnostikföretag med visionen att revolutionera den blodbaserade diagnostiken och öka överlevnaden för patienter med cancer.

Vår första produkt, IMMray® PanCan-d, är det enda blodtest som för närvarande är tillgängligt på marknaden för tidig upptäckt av cancer i bukspottkörteln. Testet har oöverträffad klinisk prestanda. Kommersialiseringen av IMMray® PanCan-d startade i augusti 2021 i USA där IMMray® PanCan-d erbjuds som ett laboratorieutvecklat test (LDT) exklusivt av Immunovia, Inc. För mer information, se: www.immunoviainc.com.

Immunovia samarbetar och engagerar sig med vårdgivare, ledande experter och patientgrupper globalt för att göra detta test tillgängligt för alla högriskgrupper för bukspottkörtelcancer.

USA, den första marknaden där IMMray® PanCan-d är kommersiellt tillgänglig, är världens största marknad för upptäckt av cancer i bukspottkörteln med en adresserbar marknad på 1,8 miljoner individer som årligen kan dra nytta av vårt test.

Immunovias aktier (IMMNOV) är noterade på Nasdaq Stockholm. För mer information, besök www.immunovia.com.

 

                                                                           ###

Datum 2023-04-26, kl 14:25
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!