IMINT Image Intelligence

Vidhance offentliggör tidplan för sammanläggning av aktier

Tidplan för sammanläggningen:

  • 10 januari 2024 - Sista dag för handel före sammanläggning.
  • 11 januari 2024 - Första dag för handel efter sammanläggning. Aktiekursen kommer från och med detta datum att återspegla effekten av sammanläggningen.
  • 12 januari 2024 - Avstämningsdag för sammanläggning.

Aktieägare behöver inte vidta några åtgärder för att delta i sammanläggningen.

Till följd av sammanläggningen kommer Vidhance aktie att byta ISIN-kod. Från och med den 11 januari 2024 handlas aktien med den nya ISIN-koden SE0021309937.

De aktieägare vars innehav på avstämningsdagen inte är jämnt delbart med 2 kommer att vederlagsfritt erhålla aktier från bolagets aktieägare, Quinary Investment AB, för att innehavet ska bli jämnt delbart med 2. Tillhandahållande av utjämningsaktier sker genom Euroclear Sweden AB:s försorg, utan att ytterligare åtgärder behöver vidtas av aktieägarna.

Datum 2024-01-03, kl 15:00
Källa Cision
Bifogade filer
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet