IMINT Image Intelligence

Bolagsstämmokommuniké IMINT Image Intelligence AB

Vid IMINT Image Intelligence AB:s extra bolagsstämma den 14 december 2023 beslutade aktieägarna bland annat följande:

Sammanläggning av aktier: Beslutades att lägga samman bolagets aktier, varvid två (2) befintliga aktier läggs samman till en (1) ny aktie, i syfte att uppnå ett för bolaget ändamålsenligt antal aktier.

Om aktieägares innehav av aktier inte motsvarar ett fullt antal nya aktier, kommer denna av Quinary Investment AB vederlagsfritt att erhålla en (1) ytterligare aktie så att dennes innehav därefter blir jämnt delbart med två (2).

Beslutades att bemyndiga styrelsen att fastställa datum för sammanläggningen. När sådant datum fastställts kommer det offentliggöras i särskild ordning.

Ny bolagsordning: Beslutades anta en ny bolagsordning. Utöver att gränserna för antalet aktier ändrades mot bakgrund av sammanläggningen av bolagets aktier beslutades att bolaget företagsnamn ska vara "Vidhance AB".

Val av ny styrelseledamot: Beslutades att antalet styrelseledamöter ska vara fyra (4) utan suppleanter.

Till ny styrelseledamot valdes Andreas Lifvendahl. Andreas har varit VD för Imint mellan 2012 och 2023, efter att tidigare ha varit företagets försäljningsdirektör 2010-2011. Han är även styrelseledamot i den välrenommerade företagsinkubatorn Uppsala Innovation Center och teknikbolaget Percepio AB. Andreas har över 15 års erfarenhet av global försäljning i stor skala och försäljningsledning i Europa, USA och Asien på marknader som mjukvaru- och halvledarindustrin. Han har en civilingenjörsexamen i teknisk fysik från Uppsala universitet, och har ytterligare akademisk utbildning i affärsrätt (Uppsala universitet) och företagsekonomi (Handelshögskolan).

Johan Qviberg, Erik Axelsson och Yvonne Mårtensson kvarstår i sina befattningar.

Datum 2023-12-14, kl 15:04
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!