Hybricon och Sweden Rock Festival tecknar utvecklingsavtal - vill revolutionera sättet att arbeta cirkulärt och hållbart

REG

Jon Bergsjö, VD på Sweden Rock Festival: "Våra besökare är såklart den viktigaste delen av det ekonomiska kretsloppet. Nu tar vi och Hybricon fram en produkt där kunder, turnerande band och logistikföretag kommer att kunna vara en aktiv del i att driva vår festival på ett hållbart sätt. Tillsammans skapar vi en fossilfri framtid"

Hybricons system har potentialen att förändra energiförsörjningen inom eventindustrin. Arbetet med att ta fram den första prototyplösningen intensifieras nu och Mårten Fuchs, VD på Hybricon, menar att detta har möjligheter att revolutionera den gröna omställningen för hela branschen: "Vi har analyserat behovet och möjligheterna, och nu har vi en bra grund att stå på för att kunna ta fram ett system som tar hänsyn till såväl klimatsmarta lösningar, som moderna konsumentbeteenden. Ett kretslopp skapas, som involverar såväl producent som konsument"

Sweden Rock Festival har spelat en viktig roll i produktens utveckling, och enligt avtalet driftsätter Hybricon systemet i juni under nästa festival. Samarbetet kommer inte bara att gynna Sweden Rock festival, utan möjliggör för andra att följa deras miljövänliga exempel.

  • Visionen är att i framtiden helt avveckla fossil energianvändning. Vår målsättning är att varje år skapa en ännu bekvämare och bättre festival, hållbarhet och minimerad miljöpåverkan är definitivt en del i det arbetet, säger Jon Bergsjö.

Under året har Hybricon samarbetat med olika festivaler och arrangemang. Mårten Fuchs avslutar: "Tillsammans med en av Sveriges största festivaler känner vi att vi driver grön utveckling och omställning i branschen. Det är vi stolta över."

Denna information är sådan som Hybricon AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-12-22 10:52 CET.

Datum 2023-12-22, kl 10:52
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!