Hybricon-Identic säkrar ytterligare ordrar från busstillverkare och inleder strategiskt samarbete med IDS Support Sverige AB

Om SVR, AVI och ID Link:

  • SVR-systemet: Automatisk tankning till optimal nivå, eliminerar över- eller underfyllning. Fungerar för olika bränslen som diesel, biodiesel, etanol, metanol och AdBlue.
  • AVI-systemet: Automatiserar identifiering av fordon vid tankning, passering och parkering. Rapporterar bl.a. fordons-ID och mätarställning.
  • ID Link-systemet: Automatiskt insamling av data från tankning, passering och parkering. En molnbaserad tjänst som använder Microsoft Azure®-plattformen för säker och maximal tillgänglighet.

Strategiskt samarbete med IDS Support AB:

För att säkerställa en kontinuerlig och framåtriktad utveckling av Identic-systemen har Hybricon och IDS Support Sverige AB inlett ett strategiskt samarbete. Bolagen kommer inom ramen för samarbetet att fokusera på tjänster och underhåll för Identics depåsystem. Genom detta partnerskap säkerställs smidig drift för kunder med befintliga system och skapar förutsättningar för fortsatt utveckling med både nya och befintliga kunder.

Framtida utveckling av AVI-systemet:

Samarbetet mellan bolagen öppnar även upp möjligheter för att utveckla AVI-systemet ytterligare, inklusive laddstyrning och uppföljning av el-fordon. Målet är att ge kunden en komplett överblick över förbrukning, behov och status för hela sin fordonsflotta, oavsett om den är elektrisk, hybridiserad eller drivs av gas, HVO eller diesel.

Datum 2024-01-29, kl 15:15
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!