Så gröna är världens städer - Husqvarna Group bjuder in till presentation av HUGSI 2023

Sedan starten 2019 har HUGSI-verktyget utvecklats och i år medverkar 279 städer från 61 länder på sex kontinenter. Data visar städers utveckling över tid, och lyfter även lyckade exempel på hur en stad kan växa samtidigt som grönytorna ökar. Nytt för årets analys är bland annat en funktion för biologisk mångfald, där verktyget visar nyckeltal som kan hjälpa städer i skyddandet eller främjandet av arters habitat.

- Det är inspirerande att se fler städer som tar till sig detta initiativ och gör det till en central del av sina agendor. Vårt mål är att fortsätta ge städer möjlighet att vidta åtgärder, bli grönare, hälsosammare och mer hållbara för alla. Genom att använda HUGSI kan stadens ledare och invånare fatta välinformerade beslut, sätta ambitiösa och realistiska mål och spela en avgörande roll i att transformera sina stadsmiljöer. Vårt mål är att förse städer med ett heltäckande verktyg för att mäta och förbättra sina grönområden, för att säkerställa att stadsområden kan frodas i harmoni med naturen, säger Erik Swan, projektledare för HUGSI på Husqvarna Group.

När: onsdag 29 november, klockan 16.00 (CET).

Presentationen är cirka 45 min lång och hålls på engelska.

Var: Presentationen sker online, Registrera dig här för att delta.

HUGSI-rapporten finns tillgänglig efter presentationen.

Läs mer om HUGSI på Hugsi.green eller i denna intervju med Erik Swan.

Datum 2023-11-20, kl 07:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!