Husqvarna Group ledare inom mångfald på europeisk rankning

Rankningen, baserad på oberoende enkätundersökningar av mer än 100 000 yrkesverksamma över hela Europa, fokuserar på arbetsgivares mångfalds- och inkluderingsarbete. Resultatet summeras i en lista med 850 ledande företag som utmärker sig inom områden som kön, etnicitet och sexuell läggning.

- Detta belyser vårt engagemang för en arbetsplats där mångfald och inkludering står högt på agendan, där vi ser att våra olikheter är vår styrka. Vi är övertygade om att det är genom våra olika perspektiv som vi skapar ett hållbart företag. Detta kontinuerliga arbete är avgörande för vårt bolags förmåga att förutse och överträffa våra kunders och medarbetares krav, säger Leigh Dagberg, Executive Vice President, People & Organisation på Husqvarna Group.

Se hela listan och läs om metodiken här.

Datum 2023-12-08, kl 07:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!