Husqvarna Group förvärvar ETwater och utökar Gardena-divisionens kommersiella erbjudande i Nordamerika

ETwater tillgodoser kommuner, kommersiella faciliteter och universitetsområden till stora bostadsföreningar med bevattningslösningar. Både Orbits och ETwater:s system integrerar datavetenskap och prediktiv analys om väder och andra miljövariabler för att automatiskt skapa och programmera platsoptimerade bevattningsscheman.

- Husqvarna Group har en ledande position inom trädgårdsbevattning i Nordamerika, och med ETwater:s starka team och beprövade teknologi i kombination med våra B-Hyve-produkter kan vi utöka vårt kommersiella erbjudande på den nordamerikanska marknaden, säger Pär Åström, vd för Gardena Division.

ETwater har totalt tio anställda och under 2023 uppgick försäljningen till 2,6 MUSD. Transaktionen förväntas vara avslutad i mars 2024.

Datum 2024-03-13, kl 07:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!