Gardena lanserar nya batteriprodukter för 2024 års trädgårdssäsong

Centralt för Gardenas sortiment av batteriprodukter är Power for All Alliance, en gemensam 18V-batteriplattform som etablerades år 2020 tillsammans med Bosch. Med ett av världens största gemensamma 18V-batterisystemen erbjuds hem- och trädgårdsägare flexibiliteten att använda ett enda batteri i mer än hundra olika verktyg från ledande globala tillverkare. Detta samarbete, som varumärket Husqvarna också är en del av, återspeglar koncernens engagemang för att förbättra användarupplevelsen och underlätta övergången från bensin till batteri i hem och trädgård.

Nedan följer några av Gardenas nya produkter för 2024, alla drivna av Power for All-batterier:

PowerRoll väggmonterad slangbox: Ger frihet och flexibilitet samt maximal bekvämlighet för bevattning. Tack vare batteriet rullas slangen automatiskt upp efter användning med endast ett knapptryck.

Altantvätt AquaBrush: AquaBrush kombinerar mångsidighet med prestanda för olika typer av rengöringsarbete runt huset och trädgården. Tack vare olika tillbehör kan den avvändas för rengöring på olika ytor som altan, stengångar och utemöbler.

EasyWeed ogräsborste: Säg adjö till manuell ogräsborttagning med denna kraftfulla och effektiva lösning. Den rengör exakt runt plattor och tar bort oönskat grönt och avlagringar utan kemikalier.

PowerCut gräs- och busksax: Perfekt för underhåll av gräsmattans kanter och regelbunden beskärning av buskar med exceptionella resultat.

Alla motoriserade produkter från Gardena är eldrivna, vilket stödjer Husqvarna Groups ambition att två tredjedelar av koncernens motoriserade produkter ska vara eldrivna till 2026. I slutet av 2023 var 41 procent av Husqvarna Groups motoriserade produkter eldrivna.

Läs mer om Gardena 2024 här och om Power for All Alliance här

Datum 2024-02-20, kl 07:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!