Rättelse: Hubbster Group AB årsredovisning för 2023 finns från och med idag tillgänglig på bolagets hemsida www.hubbster.com.

MARKN.

Rättelse pga revisionsberättelsen gällande väsentliga osäkerhetsfaktorer avseende antagandet om fortsatt drift

Hubbster Group AB publicerar härmed sin årsredovisning. Årsredovisningen finns även som bifogad fil.

Utdrag ur revisionsberättelsen gällande väsentliga osäkerhetsfaktorer avseende antagandet om fortsatt drift

Vi vill fästa uppmärksamheten på revisorns kommentar om väsentligt försämrad soliditet och att bolaget under 2024 kommer att vara beroende av externa finansiärer, samt att bolaget per bokslutsdagen har ett negativt saldo på skattekontot och ett anstånd hos Skatteverket som förfaller inom 12 månader och att det inte är av ett oväsentligt belopp.

Dessa förhållanden tyder på att det finns väsentliga osäkerhetsfaktorer som kan leda till betydande tvivel om företagets förmåga att fortsätta verksamheten.

Bolagets kommentar

Revisorns uttalande om väsentlig osäkerhetsfaktor avseende antagandet om fortsatt drift tas på största allvar. Styrelsen arbetar framgångsrikt att säkerställa rörelsekapital för att täcka likviditetsbehov och arbetet med att ta in ytterligare kapital efter sommaren har påbörjats.
Styrelsen kommer återkomma med detaljerna för detta när bindande avtal slutits.

Därutöver så har direkta kostnadsbesparingar gjorts under årets andra kvartal vilka förväntas ge positiv effekt på resultatet för 2024.

Datum 2024-06-20, kl 12:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!