Årsstämman i Hubbster Group AB (publ) ägde rum torsdagen den 28 maj 2024 i Stockholm varvid aktieägarna fattade följande huvudsakliga beslut.

MARKN.

Fastställande av balans och resultaträkningar

Årsredovisning och revisionsberättelse framlades och resultat- och balansräkningen fastställdes för såväl Hubbster Group AB som för koncernen. Det beslutades att disponera bolagets resultat i enlighet med styrelsens förslag i ny räkning. Någon utdelning skall inte utges.

Ansvarsfrihet

Stämman beslutade att lämna ansvarsfrihet åt envar som haft positioner som VD eller styrelseledamot under räkenskapsåret 2023.

Arvoden

Styrelsearvodet beslutades ett inte utgå. Ersättning till bolagets revisor beslutades att utgå enligt godkänd räkning.

Styrelse

Stämman beslutade om omval av Jonas Wetterdal som ledamot, Jonas utsågs även till styrelseordförande. Som ny ledamot valdes Fredrik Skarke att ersätta Anna Skarke, Patrik Axsäter, Claes Wiberg och Daniel Moström som valt att lämna styrelsen. Irene Wall valdes som styrelsesuppleant.

Revisor

Stämman beslutade att intill tiden för utgången av nästa årsstämma som revisor välja auktoriserade revisorn Jimmy Do och Hanna Nilsson som revisorssuppleant.

Bemyndigande

Stämman beslutade styrelsens förslag till beslut om bemyndigande för styrelsen att besluta om nyemission av aktier samt emission av teckningsoptioner och/eller konvertibler dock max 50% av utestående aktier.

Stämman beslutade enligt styrelsens förslag till beslut om bemyndigande för styrelsen att vidta smärre justeringar av beslut fattade vid stämman i samband med registrering hos Bolagsverket och Euroclear Sweden AB

För ytterligare information vänligen kontakta: Jonas Wetterdal, ordf för Hubbster Group AB (publ) via mail, jonas.wetterdal@hubbster.com

Datum 2024-06-28, kl 11:35
Källa MFN
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet