Viktigt förlagsavtal i Danmark: Hoi Forlag signar businesscoachen Martin Picard

REG

Hoi Forlag ApS, en del av Hoi Publishing, har skrivit avtal med den kände businesscoachen Martin Picard för utgivning av självbiografin om hans vilda liv och hur han kom till insikt om hur han vill leva och hur han kan hjälpa andra att må bättre och finna balansen i tillvaron. Utgivningen är planerad till våren 2024.

Avtalet är av stor betydelse för det danska förlaget och innebär ett mycket positivt steg i utvecklingen av Hoi-modellen i Danmark.

"Det är mindre än två månader sedan vi genomförde förvärvet av Superlux ApS och tog ett strategiskt viktigt steg för att utveckla den danska verksamheten. Förlagsavtalet med Martin Picard visar så tydligt att vi redan är på rätt väg. Vi välkomnar Martin till förlaget och ser mycket fram emot samarbetet", säger Lars Rambe, VD för Hoi Publishing.

Datum 2023-06-26, kl 11:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!