Superlux landar två viktiga författarskap och stärker sin ställning som ett av de bästa danska förlagen för deckare och thrillers

REG

Superlux ApS, en del av Hoi Publishing, har skrivit avtal med författare Johan Ottosen där Superlux blir förlaget som framöver ger ut både Mirrin Bank-trilogin och den planerade fortsättningen. Superlux är redan väletablerat i Danmark med stor utgivning inom spänningslitteraturen. Avtalet tillför ett viktigt författarskap till en redan stark katalog och med stora möjligheter för framtiden.

På kort tid har Carolyne Kaddu blivit en av Danmarks mest älskade personligheter och även hon har nu skrivit avtal med Superlux. Nästa år utkommer en barnbok med äventyr i Afrika.

"Avtalen visar vilken ställning Superlux redan har i Danmark och som Hoi Publishing kommer att bidra till att stärka ytterligare framöver. Vi välkomnar Johan och Carolyne till förlaget och ser mycket fram emot kommande utgivningar", säger Lars Rambe, VD för Hoi Publishing.

Datum 2023-06-30, kl 10:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!