Superlux förvärvar Bukefalos Publishing av författaren Johan Ottosen

REG

Superlux ApS, en del av Hoi Publishing, har förvärvat Bukefalos Publishing för en köpeskilling om 120 000 DKK. Genom affären tar Superlux över rättigheterna till Mirrin Bank-trilogin inklusive ett boklager på ungefär 1200 exemplar avseende de tre titlarna liksom tillhörande digitala utgåvor, audio- och e-böcker. Framförallt innebär affären att Johan Ottosen nu helt och fullt kan fokusera på kommande utgivningar på Superlux.

"Den här försäljningen frigör energi som jag kommer lägga på att skriva nästa bok", säger Johan Ottosen.

"Det är mycket arbete med att driva förlag och för de som blir erbjudna att komma in i Hoi-familjen innebär det också praktiskt stöd med administration, distribution, ekonomihantering och allt annat som krävs för att få det att fungera. På så sätt byggs också vår verksamhet med effektiva system och rutiner", kommenterar Lars Rambe, VD Hoi Publishing, det senaste förvärvet.

Datum 2023-09-08, kl 14:40
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!