Styrelseledamot lämnar Hoi Publishings styrelse på egen begäran

REG

Rikki kommer att fortsätta att föra en tät dialog med förlagets ledning liksom andra storägare för att skapa möjligheter att bygga ytterligare aktieägarvärde genom att fortsätta att utvecklia verksamheten i Danmark.

"Det här förlaget utvecklas snabbt och jag vill bidra till fortsättningen så effektivt jag kan utifrån vad jag är duktig på. En fri roll som entreprenör och ägare passar mig bäst", säger Rikki Tholstrup Jørgensen.

"Rikkis bidrag till Hoi är och fortsätter att vara stort. Som initiativtagare till och vår partner i förvärven av Superlux och Historia är hans insatser för att bygga en stark dansk verksamhet mycket viktiga. Jag ser fram emot att utveckla den danska affären tillsammans", säger Lars Rambe, VD Hoi Publishing.

Hoi Publishings styrelse består därmed av Mikael Palmqvist, styrelseordförande, Jesper Hörnberg, Lars Rambe, Kristina Ahlinder, Alexander Koistinen och Niclas Folkesson.

Datum 2023-10-19, kl 08:44
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!