Ekström & Garay AB överträffade förväntningarna 2023

REG

I samband med förvärvet av Ekström & Garay AB tidigare i år uppgavs en förväntad årsomsättning för bolaget på 15 m SEK och en förväntad förlust på 250 k SEK för räkenskapsåret 2023. Nu har alltså årsredovisningen fastställts vid dagens årsstämma och det kan konstateras att omsättningen blev 300 k SEK högre och förlusten 190 k SEK mindre än tidigare indikerat.

"Det är mycket glädjande att facit för 2023 för Ekström & Garay AB 2023 hamnar tydligt bättre än vad vi hade utgått från inför förvärvet. Nu pågår integrationen för fullt och enligt plan. Framstegen märks varje dag. Vi kan redan konstatera att den sammanslagna verksamheten skapar stora möjligheter för både oss som förlag och för våra många författare", konstaterar Lars Rambe, VD Hoi Publishing.

Datum 2024-05-27, kl 16:23
Källa Cision
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet