HEXPOL:s VD och koncernchef, Georg Brunstam, har hastigt avlidit

REG

"Det är med stor chock och sorg som vi har tagit emot detta tragiska besked", säger Alf Göransson, styrelseordförande i HEXPOL AB (publ.).

Georg Brunstam kom till HEXPOL 2008 som ny koncernchef och har därefter på ett mycket framgångsrikt sätt i både rollen som koncernchef men även under en period som styrelsens ordförande utvecklat bolaget till en världsledande aktör på marknaden för polymera compounds.

"Saknaden efter honom kommer bli oerhört stor inom HEXPOL, både på det personliga och det professionella planet. Georg har under alla år byggt upp en stark organisation i HEXPOL med många ytterst kvalificerade chefer. Styrelsen tvingas nu inleda sökandet efter en ny VD och Koncernchef. Peter Rosén utses till tillförordnad VD och Koncernchef medan denna process pågår", avslutar Alf Göransson.

Datum 2023-09-01, kl 16:00
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!