Hansa Biopharmas valberedning utsedd

REG

Lund den 13 december 2023. Hansa Biopharma meddelade idag att valberedning har bildats i enlighet med de principer som godkändes vid årsstämman den 29 juni 2023 och att den har följande sammansättning:

  • Florian Reinaoud som representant för Redmile Group
  • Jonas Wikström som representant för Theodor Jeansson
  • Sven Sandberg som representant för Thomas Olausson

Valberedningens sammankallande, Peter Nicklin, styrelseordförande i Hansa Biopharma, kommer att bli ombedd att kalla till valberedningens första möte.

Valberedningens uppgift är att förbereda och lägga fram förslag samt nomineringar inför årsstämman avseende antal styrelseledamöter som ska väljas vid årsstämman, val av styrelseordförande, övriga styrelseledamöter, styrelsearvoden, eventuell ersättning för arbete i styrelseutskotten, val av ordförande för årsstämman, val av revisorer (i förekommande fall), arvode till revisorer och förslag till förfarande för utseende av valberedning.

Valberedningens förslag kommer att presenteras i kallelsen till årsstämman 2024 och kommer att publiceras på Hansa Biopharmas webbplats.

Aktieägare som önskar lämna synpunkter eller framlägga förslag till valberedningen kan göra detta via e-post till ir@hansabiopharma.com eller via brev till Hansa Biopharma, Valberedningen, Box 785, 220 07 Lund.

Datum 2023-12-13, kl 07:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!