Hansa Biopharma meddelar att företagets Chief Financial Officer Donato Spota planerar att lämna sin tjänst

REG

Lund, Sverige, 27 november 2023. Hansa Biopharma, "Hansa" (Nasdaq Stockholm: HNSA), en pionjär inom enzymteknik för sällsynta immunologiska sjukdomar, meddelade idag att företagets Chief Financial Officer (CFO) Donato Spota har beslutat att lämna företaget av privata skäl. Hans sista dag kommer att vara den 28 februari 2024. Rekryteringen av en ny Chief Financial Officer (CFO) pågår.

Søren Tulstrup, vd och koncernchef, Hansa Biopharma säger: "Donato, som ingått i ledningsgruppen och varit en ledande befattningshavare inom Hansa under de senaste fem åren, har spelat en viktig roll i arbetet med att omvandla Hansa till ett integrerat bolag i kommersiell fas. Vi har kunnat dra nytta av Donatos djupgående expertis och förmåga att navigera komplexa, globala finansiella transaktioner och multinationella marknader, och Hansa-teamet kommer att sakna honom."

Donato Spota, CFO, Hansa Biopharma, kommenterade: "Det har varit ett privilegium att vara en del av Hansa-teamet under en period då företaget gjort betydande framsteg i sin strävan att leverera livsförändrande och livräddande läkemedel till de patienter som behöver det mest. Det har varit en spännande tid på Hansa och även om det är bitterljuvt att lämna organisationen ser jag fram emot att spendera tid med min familj och se företaget fortsätta med sitt viktiga arbete för patienternas räkning."

--- SLUT PÅ PRESSMEDDELANDET ---

Datum 2023-11-27, kl 07:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!