H&D Wireless får beställning från Örneborgs Delikatesser på 250ksek

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB, (HDW), har till sitt produktområde Dalumverken fått en beställning från Örneborgs Delikatesser för tillverkning och driftsättning av en slutförpackningslinje. Ordervärdet är totalt cirka 250 KSEK.

H&D Wireless har till sin produktlinje Dalumverken har erhållit beställning för att konstruera, bygga och driftsätta en slutförpackningslinje till www.orneborgs.se .

Örneborgs Delikatesser tillverkar och packar livsmedel och är en marknadsledande aktör inom sitt segment på den svenska marknaden.

Linjen innehåller en maskin av typen WA (WrapAround) vilken redan konverterats från packning av kaffe till såsburkar av H&D Wireless. Linjen innehåller ett buffertmagasin utvecklat av H&D Wireless vilket effektiviserar packningen väsentligt.

"H&D Wireless har presenterat en kostnadseffektiv och intressant lösning som förbättrar vår produktivitet.", säger Martin Larsson, teknikansvarig för Örneborgs Delikatesser AB.

 HDW beräknar att leverera projektet under Q1-24 och påverkar kassaflödet positivt.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Pär Bergsten,
VD och koncernchef, H&D Wireless
Växel +46-8-55118460
Email: investors@hd-wireless.se Web: www.hd-wireless.com

Om H&D Wireless:

H&D Wireless förbättrar fysiska affärsprocessers effektivitet och säkerhet inom tillverkningsindustri (Industry4.0) och smarta städer med egenutvecklad teknik och tjänster. Fokussegment är industrier som verkstad och läkemedel samt Smart City, det vill säga hållbara städer. Bolaget är marknadsledande genom en egenutvecklad teknologi för radiopositionering och kombination med AI (machine learning) som används för analys av kunders processer och nyckeltal. Världsledande tjänster har byggts och marknadsförs som de molnbaserade mjukvaruplattformarna Griffin® IoT och Griffin Enterprise Positioning Services (GEPS®) samt MES-mjukvaran Casat™, samt vidare erbjuds teknologi i form av radiomoduler och konsulter inom mekanisk produktionsberedning och IoT/Wireless. H&D Wireless har sedan start 2009 utvecklat och sålt över en miljon radiomoduler som byggs in i kunders produkter och gör det möjligt att trådlöst koppla upp dessa till internet. Bland kunderna kan nämnas Volvo Cars, Volvo Penta, AstraZeneca och Parker. H&D Wireless aktie är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm med Aqurat Fondkommission AB som Certified Adviser. E-post: ca@aqurat.se Tel nr: +46 (0)8- 684 05 800 Webb address: www.aqurat.se 

www.hd-wireless.com

Datum 2024-01-19, kl 08:58
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!