GRANGEX har upphandlat en toppgaranti upp till 92 procent i den garanterade nyemissionen med företrädesrätt för befintliga aktieägare

REG

För toppgarantierna utgår en garantiersättning om sexton (16) procent av det garanterade beloppet att erläggas i kontant ersättning alternativt arton (18) procent att erläggas genom kvittning mot nyemitterade aktier i Bolaget som emitteras på samma villkor som Företrädesemissionen. Den del av garantiersättningen som kan komma att erläggas genom kvittning mot nyemitterade aktier i Bolaget kommer i sådant fall verkställas genom en riktad emission som styrelsen fattar beslut om med stöd av bemyndigande från årsstämman den 16 maj 2023. Garantiersättningen bedöms anpassad efter rådande marknadsläge. Garantiåtagandena är inte säkerställda genom pantsättning, spärrmedel eller liknande arrangemang.

Rådgivare

G&W Fondkommission agerar finansiella rådgivare till GRANGEX i samband med Företrädesemissionen. Aqurat Fondkommission AB är emissionsinstitut.

Datum 2024-02-01, kl 08:30
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!