Gold Town Games nya hockeyspel går in i nästa fas

Primär målgrupp för spelet är naturligtvis hockeyentusiaster, men vi strävar också efter att väcka intresse för hockey hos en bredare publik. Genom att fokusera mer på att tilltala unga användare kommer spelet att locka en bredare målgrupp än World Hockey Manager.

Nästa steg innefattar vidareutvecklingen av nuvarande prototyp med fokus på nätverkskommunikation, följt av extern speltestning. Vårt mål är att lansera en version av spelet under det fjärde kvartalet 2024.

- Vår ambition är att med detta nya hockeyspel ta den ledande positionen inom mobila hockeyspel. Det finns för närvarande inget multiplayer-hockeyspel på marknaden, och med den samlade kompetensen inom vårt bolag har vi goda förutsättningar att skapa ett underhållande och engagerande mobilspel för hockeyfans, säger Gold Town Games VD Pär Hultgren.

Datum 2024-03-26, kl 11:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!