Länsförsäkringar Stockholm tecknar nytt avtal med Godsinlösen Nordic AB

Godsinlösen Nordic AB ("GIAB") kommer att tillhandahålla Länsförsäkringar Stockholm med tjänster inom Cirkulär skadeservice® och kommer genom detta att bistå Länsförsäkringar Stockholm med att uppnå de allt högre ställda kraven på hållbarhetsrapportering. Avtalet är löpande med startdatum den 1 februari 2024.

”Vi ser fram emot att bistå Länsförsäkringar Stockholm med både praktisk hantering och återbruk av produkter som i kombination med våra möjligheter att omsätta detta till hållbarhetsdata gör dem väl rustade att leverera enligt de ökade kraven inom hållbarhetsrapportering” – säger Christer Persson, VD på GIAB.

Cirkulär skadeservice® innefattar GIAB:s tjänster till den skandinaviska försäkringsbranschen. Affärsidén grundar sig i att försäkringstagaren ska skicka in sin skadade produkt till GIAB för att vara berättigad ersättning. Dessa produkter återbrukar GIAB sedan genom reparation, rekonditionering och försäljning. Resultatet blir en ekonomisk besparing för försäkringsbolagen såväl som nöjdare kunder och ett konkret hållbarhetsarbete.

Datum 2024-02-01, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!