Godsinlösen Nordic AB (publ) flyttar till nya lokaler i Tobaksfabriken i Malmö

Godsinlösen Nordic AB (“GIAB”) flyttar till nya lokaler i Östra hamnen under oktober månad i år. Detta innebär att man lämnar sina lokaler i Staffanstorp och flyttar verksamheten till Malmö.

”Med flytten får vi ett bättre strategiskt läge med ökad tillgänglighet för kunder, leverantörer och medarbetare. Det är en mindre lokalyta vilket innebär en markant kostnadsbesparing, samtidigt som det är mer platseffektiva och anpassningsbara lokaler. Vi ser fram emot flytten som ger oss möjlighet att fortsatt utveckla vår verksamhet, öka servicenivån mot våra kunder, och balansera våra kostnader” säger Christer Persson, VD på GIAB.
 
De nya lokalerna är drygt 1 500 kvm och består av showroom, lager och kontor. Hyresvärd är Mileway Sweden AB.

“Vi på Mileway är glada över att välkomna GIAB till deras nya lokaler i Tobaksfabriken och ser fram emot att vara en del av deras fortsatta utveckling. Med våra moderna och flexibla utrymmen kan vi stödja våra kunders föränderliga behov och hjälpa dem att uppnå sina affärsmål," säger Jacob Goldmann, Country Director på Mileway Sweden.
 

Datum 2024-05-31, kl 09:30
Källa MFN
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet