Årsstämma i Godsinlösen Nordic AB (publ)

MARKN.

Årsstämma i Godsinlösen Nordic AB (publ) (”Bolaget”) ägde rum torsdagen den 16 maj 2024 i Staffanstorp. Fullständig information och handlingar kring stämmans beslut finns på bolagets hemsida, www.giabnordic.se. De beslut som årsstämman fattade överensstämmer med de i kallelsen angivna förslag från styrelsen och valberedningen.

Fastställande av balans- och resultaträkning m.m.
Årsstämman fastställde balans- och resultaträkningarna för moderbolaget och koncernen för föregående räkenskapsår samt beviljade styrelseledamöterna och den verkställande direktören ansvarsfrihet för samma period.

Disposition av bolagets resultat
Årsstämman beslutade att ingen utdelning ska utgå för föregående räkenskapsår och att resultatet balanseras i ny räkning.

Styrelse
Årsstämman beslutade att antalet styrelseledamöter ska uppgå till fem. Till styrelseledamöter omvaldes Kenneth Andrén, Elna Lembrér Åström, Anders Ydstedt och Kristoffer Väliharju samt nyvaldes Patrik Olivecrona. Till styrelsens ordförande nyvaldes Patrik Olivecrona.

Styrelsearvode
Årsstämman beslutade att styrelsearvoden ska utgå med 150 000 kronor till styrelsens ordförande och 75 000 kronor till var och en av övriga styrelseledamöter.

Revisor
Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB omvaldes till revisor för tiden intill slutet av nästkommande årsstämma. Auktoriserade revisorn Mikael Nilsson kommer att vara huvudansvarig revisor. Arvode till revisorn ska utgå enligt godkänd räkning.

Datum 2024-05-16, kl 11:09
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.