Jeanette Hedén Carlsson avgår som Executive Vice President Brand & Communication på Getinge

REG

"Jeanette har framgångsrikt byggt och utvecklat effektiv kommunikation och investerarengagemang, vilka är viktiga delar av vår tillväxtstrategi," säger Mattias Perjos, President & CEO på Getinge. "Under hennes ledning har Getinges varumärkeskännedom ökat på våra viktigaste marknader. Jag har uppskattat henne som kollega och önskar henne lycka till i hennes nästa karriärsteg".

Jeanette Hedén Carlsson kommer att fortsätta i sin nuvarande roll fram till den 31 december 2023.

Mediakontakt:

Anna Appelqvist, Corporate Communications
Tel: 010 335 5906
E-mail: anna.appelqvist@getinge.com 

Kort om Getinge

Med en fast övertygelse om att alla människor och samhällen ska ha tillgång till bästa möjliga vård förser Getinge sjukhus och Life Science-institutioner med produkter och lösningar som har till mål att förbättra kliniska resultat och optimera arbetsflöden. Erbjudandet omfattar produkter och lösningar för intensivvård, hjärt- och kärlkirurgi, operationssalar, sterilgodshantering samt Life Science-sektorn. Getinge har över 10 000 anställda runtom i världen och produkterna säljs i över 135 länder.

Datum 2023-09-19, kl 14:00
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.