Genesis IT tilldelas AAA-rating för tolfte året i rad

Bisnode har tilldelat Genesis IT en AAA-rating för tolfte året i rad. AAA delas bara ut till aktiebolag och är det högsta kreditbetyget som kan fås. Endast 3% av alla företag i Sverige får en så hög rating.

Betyget ges till företag som visat stabilitet över tid och en förmåga att klara både hög- och lågkonjunktur. Utöver detta måste företaget omsätta mer än två miljoner, varit verksamt i över 10 år och ha nyckeltal som är väsentligt högre än branschens genomsnitt.

Bedömningen görs mot bakgrund av information från en rad offentliga myndigheter som bl.a. Bolagsverket och Skattemyndigheten i kombination med Dun & Bradstreets egna information.

- Det är naturligtvis glädjande att än en gång erhålla den högsta kreditrating som kan fås. Både när vi ska attrahera nya kunder och medarbetare är det en stor styrka att kunna presentera oss själva som ett stabilt och välskött bolag, kommenterar Tommy Flink, VD för Genesis IT.

Datum 2023-05-02, kl 12:06
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!