Generic har erhållit ett tilldelningsbeslut på en offentlig upphandling från Inera avseende ramavtal för SMS

REG

Generic har erhållit ett tilldelningsbeslut på en offentlig upphandling från Inera avseende ramavtal för SMS. Uppdraget består i att leverera meddelandetjänster med allra högsta krav avseende kapacitet, datalagring, säkerhet och personuppgiftsbehandling. Lösningen består bland annat av SMS notifieringar via API för 1177 e-tjänster, signeringar och incidenthantering. Avtalet löper över två år med option på förlängning med ytterligare två år. Ramavtalet beräknas vara värt 15–20 MSEK årligen. Tilldelningen är belagd med en så kallad avtalsspärr, vilket innebär att avtal kan tecknas tidigast om 10 dagar.

Inera är kommunernas och regionernas digitaliseringsbolag med uppdrag att utveckla välfärden. Inera har en unik position på marknaden; att vara den nationellt sammanhållande aktören för digitalisering inom kommuner och regioner. Ineras uppgift är att skapa förutsättningar för samordning, förenkling och effektivisering av regionernas och kommunernas digitaliseringsarbete, så att de i sin tur kan ge sina invånare en trygg och jämlik välfärd.
 

Notera
Denna information är Generic Sweden AB (publ) skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning.
I
nformationen lämnades genom Susanne Lundins försorg för offentliggörande kl. 10.44 den 14 september 2023.

Datum 2023-09-14, kl 10:44
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!