Gasporox tilldelas CPhI Pharma Award för produkten AutoMAP™

Gasporox har tilldelats det prestigefulla priset CPhI Pharma Award i kategorin ’Packaging and Machinery’ för sin produkt AutoMAP och dess tillämpning mot läkemedelsindustrin.

CPhI är en stor läkemedelsmässa som i år hålls i Barcelona. I samband med mässan utses vinnare i olika kategorier i det prestigefulla priset CPhI Pharma Award. I år delades priset ut för 20e gången och prisceremonin var ett stort event med 1300 besökare.

Gasporox hade tidigare fått meddelade om att deras produkt AutoMAP var en av finalisterna för priset, och vid prisceremonin vann bolaget i kategorin ’Packaging and Machinery’.

Produkten AutoMAP är en nyutvecklad produkt av Gasporox som mäter syrgas i förpackningar med flexibel film, såsom infusionspåsar. Att kunna analysera gasinnehållet i dessa förpackningar är av stort värde för industrin och Gasporox teknik är helt unik.

VD Märta Lewander Xu kommenterar:
”Att vinna detta pris är ett kvitto på hur vi som liten aktör kan göra skillnad för en industri. Gasporox är ett innovativt bolag som har en unik teknologi.”

Datum 2023-10-25, kl 08:45
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!