Gasporox tecknar avtal med maskintillverkaren Weber Maschinenbau värt 3 miljoner SEK för produkten AutoMAP™

MAR

Gasporox och Weber Maschinenbau GmbH (Weber) har senaste året samarbetat för att vidareutveckla produkten AutoMAP™ och har nu tecknat ett avtal för 2023 och 2024. Avtalat är värt 3 miljoner svenska kronor och ger Weber en viss avgränsad exklusivitet.

Weber är en tysk maskinproducent specialiserade på att automatiserat skiva och förpacka olika pålägg, såsom ost, bacon men även många andra produkter. AutoMAP™ är Gasporox produkt för oförstörande inspektion av förpackningar med flexibel film. Gasporox och Weber har senaste året samarbetat och lyckosamt integrerat produkten AutoMAP™ i Webers djupdragarmaskin, vilket presenterades vid mässan Interpack i år.

VD Märta Lewander Xu kommenterar:
”Vårt samarbete med Weber går nu in en ny fas och vi ser fram emot att ta våra lösningar mot livsmedelsmarknaden vidare med dem.”

Datum 2023-10-23, kl 10:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!