Game Chest Group påbörjar in-house utveckling av spel och presenterar integrationssystemet izi.

  • Grafik- och spelmotor-integration
     
  • Cloud Computing Service - Modulbaserad molninfrastruktur för datalagring, transformation, ads och AI-integrationer.
     
  • Front end webb- och online-integration

Genom att separera våra integrationer öppnas möjligheten att utveckla våra tre utvecklingsblock både parallellt och i symbios med separata team. Resultatet blir en kraftfull och intuitiv utvecklingsprocess där varje utvecklare arbetar i rätt domän. Ett sätt för oss att rekrytera domänspecifika utvecklare med kortare inlärningsprocesser, samtidigt som vi säkerställer att rekryteringar bidrar till tillväxten.

Med izi sammankopplar vi händelser i realtid mellan spelmotorn, AI och webben, vilket öppnar upp möjligheterna för spel med ett unikt värdeerbjudande.

Vårt första izi-spel presenteras under mars månad 2024, ett spel i kategorin “Mobile Party Games”. Spelet lanseras på Google Play Store och Apple App Store under 2024 och sätter starten för vårt arbete att utöka koncernens intäktskanaler med in-house utvecklade spel. 

Datum 2024-03-15, kl 09:32
Källa Cision
Bifogade filer
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.